Răfuiala interlopilor din București: Unul dintre agresori, reținut

Un bărbat în vârstă de 21 de ani a fost reținut, luni, el fiind suspectat că i-a tăiat degetul șefului clanului Sportivilor, bărbatul urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

”Astăzi, 13 ianuarie, procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus reținerea unui bărbat de 21 de ani, din București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor. Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în seara de 09 ianuarie, pe fondul unui conflict, ar fi agresat un bărbat de 26 de ani, tot din București, provocându-i, cu un obiect tăietor, multiple leziuni", conform unui comunicat al Poliției Capitalei.

În această dimineață, Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri au făcut opt percheziții domiciliare în Capitală, fiind aduse la audieri mai multe persoane.

”Față de una dintre persoanele audiate, un bărbat de 21 de ani, a fost dispusă reținerea sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă", anunță Poliția.

Șeful Clanului Sportivilor, atacat cu sabia

Bărbatul a fost reținut după ce, șeful Clanului Sportivilor, Marius Alecu, a fost transportat la spital, joi noapte, după ce a fost implicat într-o răfuială în Capitală, în urma căreia a rămas fără un deget. Neînțelegerile dintre cei implicați sunt mai vechi, au precizat, pentru Mediafax , surse judiciare. Aceleași surse au precizat, pentru Mediafax, că șeful Clanului Sportivilor, Marius Alecu, a ajuns la spital după ce a fost implicat intr-o răfuială. Acesta a fost tăiat pe aproape tot corpul, iar un deget i-a fost amputat.

În spital a fost internat și un alt bărbat care a participat la încăierare, însă nu este membru al Clanului. Potrivit acelorași surse, este vorba despre un conflict mai vechi dintre aceștia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel