Rafaelo Varga, România TV, după anunțul lui Dăncilă pentru copiii orfani: Nu mai locuiesc într-un orfelinat, dar...

Rafaelo Vargo
Rafaelo Vargo

Rafaelo Varga, jurnalist România TV, a reacționat după ce Viorica Dăncilă, candidat PSD la prezidențiale, a spus că vilele de protocol ale președintelui vor fi deschise pentru copiii orfani. 

"Nu vreau să fie interpretat subiectiv ce scriu, dar pentru prima dată aud ca un politician să fie interesat de soarta copiilor orfani, peste 75.000 în întreaga țară. Doamna Dancilă anunță în seara asta că vilele de protocol destinate președintelui vor fi deschise copiilor orfani. Asta dacă câștigă!  Nu mai locuiesc într-un orfelinat, am stat destul 17 ani, dar colegii mei cred că abia așteptă să se bucure de luxul unei vile de protocol", a scris Rafaelo Varga, jurnalist România TV.

Declarația Vioricăi Dăncilă

Totul vine în contextul în care, Viorica Dăncilă a anunțat că dacă va deveni președintele României, vilele de protocol al președintelui vor fi deschise pentru copiii orfani.

"Acesta este pentru mine un lucru de suflet, pe care vreau să-l fac. Am făcut și când eram premier. Nu am venit să spun public ceea ce am făcut, pentru că sunt anumite lucruri pe care le faci pentru că așa consideri că trebuie să le faci, dar am făcut acest lucru. Puteți întreba. Sunt copii care nu văd și care au făcut vacanța în vilele de protocol ale primului ministru, chiar în această vară. Sunt copii care sunt bolnavi de sindromul Down și pe care eu, personal, din fonduri personale, le-am asigurat necesarul de lactate pentru că știți foarte bine că ei au anumite priorități și anumite lucruri care trebuie făcute pentru ei. Deci am făcut aceste lucruri, dar nu mi s-a părut corect să vin și să spun public ceea ce am făcut. Sunt niște lucruri de suflet și le-am făcut pentru că așa cred și pentru că oamenii care vor să facă lucruri bune, nu vin să se laude cu ceea ce au făcut. Le face și atât", a declarat Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel