Rafael Nadal, câștigător al Roland Garros

Wawrinka Nadal
Wawrinka Nadal

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a câştigat turneul de la Roland Garros pentru a zecea oară, duminică, după ce l-a învins pe elveţianul Stan Wawrinka în trei seturi, cu 6-2, 6-3, 6-1, în finala disputată pe arena Philippe Chatrier a complexului parizian.

Nadal, victorios în două ore şi 5 minute, fără drept de apel, a câştigat toate cele zece finale de la Roland Garros, având acum 6-3 în duelurile directe cu Wawrinka. Ultimul titlu cucerit la Roland Garros a fost în 2014, iar de atunci Nadal nu a mai luat niciun titlu de Mare Şlem, pierzând o finală anul acesta, la Australian Open. Nadal, singurul jucător din istorie care a cucerit zece trofee la Openul Franţei, a ajuns la 15 titluri de Grand Slam, fiind la doar trei titluri de recordul lui Roger Federer.

Nadal, cap de serie numărul patru, a pierdut doar două meciuri de la debutul său la Roland Garros, în 2005, fiind foarte aproape de a egala recordul deţinut de Margaret Court, de 11 titluri la acelaşi turneu de Mare Şlem, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel