Rafael Nadal a inaugurat "Rafa Nadal Academy"

Rafael Nadal, rezultat Roland Garros
Rafael Nadal, rezultat Roland Garros

Tenismenul iberic Rafael Nadal a inaugurat astăzi "Rafa Nadal Academy by Movistar". A muncit mulți ani pentru acest proiect, iar acum, visul i s-a împlinit. Academia de tenis a fost oficial inagurată, iar de la eveniment nu a putut lipsi rivalul lui Nadal, tenismenul Rogerer Federer.

La eveniment, tenismenul Rafael Nadal a vrut ca rivalul său, Rogerer Federer să îi fie alături pentru a inaugura împreună Rafa Nadal Academy. "Înseamnă foarte mult pentru mine că tu ești aici, Roger. Împărtășim momente mari din teren și întotdeauna a existat o relație foarte bună între noi. Ar trebui să fim mândri de asta. Ești un mare exemplu pentru generația viitoare și nu pot să nu fiu recunoscător pentru prezența ta.", a declarat Nadal în timpului ceremoniei de inaugurare.

19 octombrie 2016, ziua în care s-a lansat oficial "Rafa Nadal Academy by Movistar", o să fie o zi memorabilă pentru Nadal, și-a văzut visul cu ochii după mulți ani de muncă. "Este un vis devenit realitate", afirmă Nadal, conform publicației spaniole ABC.

Rafa Nadal Academy by Movistar este localizată în Manacor, un oraș al insulei Palma de Mallorca, în care locuiește Nadal și pe care l-a poziționat pe hartă datorită titlurilor câștigate. Academia are 26 de terenuri de tenis (interioare și exterioare), o sală de fitness, un teren de fotbal, un teren de tenis cu zbaturi, un hotel și o locuință pentru studenți.

(w670)

"Mai am mulți ani de tenis, dar există un viitor și această academie face parte din viitor. Sper ca tinerii, copiii să se bucure din plin de această oportunitate de a studia la o academie de tenis.", a adăugat tenismenul Rafael Nadal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel