Raed Arafat revine în cărți pentru Primăria Capitalei

Subsecretarul de stat de la ministerul Sănătății, Raed Arafat, pare să nu scape de blestemul de a deveni candidat pentru ocuparea fotoliului de Primar General. PDL îl curtează asiduu pe fondatorul SMURD pentru a deveni un contracandidat pe măsura lui Sorin Oprescu.

PDL pare că nu a renunțat la ideea de a-l convinge pe Raed Arafat de a candida pentru funcția de Primar General. Informația a fost vehiculată încă de la începutul anului, atunci când senatorul PDL, Mihaela Popa, declara că:  "Fenomenul Arafat arată clar o foame a societăţii civile pentru profesionişti, experţi şi oameni integri din orice domeniu, fie că vorbim de doctori, profesori, ingineri sau, de ce nu, poate, de cel mai bun tâmplar din sat".

În acest moment, când PDL pare că nu și-a găsit busola, încearcă orice variantă care să spargă din notorietatea lui Sorin Oprescu. Dacă luni dimineața, numele lui Prigoană era vehiculat pentru candidatura la Primăria Generală, spre seară, numele lui Raed Arafat era tot mai des vehiculat.

Chiar dacă fondatorul SMURD a negat mereu o eventuală implicare în viața politică, este de așteptat ca Raed Arafat să-și exprime încă o dată poziția față de propunerea puterii pentru intrarea în competiția pentru Primăria Generală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel