Raed Arafat, noi mesaje de amenințare

Raed Arafat a mărturisit, miercuri, că a primit noi mesaje de amenințare prin intermediul cărora i se spune că va fi „executat”, însă afirmă că nu va fi împiedicat de acest fapt să-și facă treaba în continuare și să ia deciziile corecte impuse de situația pandemiei.

„Cine vrea, să mă execute! Nu pot să calculez mişcarea şi deciziile mele”, a spus Raed Arafat, în emisiunea „Marius Tucă Show”.

Raed Arafat: Nu pot sa iau deciziile mele cu teama că voi fi executat!

„Am tot primit mesaje că o să fiu 'executat'. O să stau să nu mai fac nimic pentru că voi fi executat? Eu o sa-mi fac treaba cu bună-credinţă şi cine vrea, să mă 'execute'! Eu nu pot să calculez miscarea mea şi deciziile mele. Eu nu pot sa iau deciziile mele cu teama că voi fi executat”, a continuat Raed Arafat.

Raed Arafat a fost recent și victima unui atac suburban pe internet. Pagina de Wikipedia a acestuia a fost modificată și, pentru câteva ore, a afișat o serie de informații false și jignitoare la adrea șefului Departamentului pentru Situații de Urgență.

Astfel, potrivit modificărilor făcute, Raed Arafat era descris ca fiind un terorist născut în lagărul de concentrare de la Birkenau, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel