Raed Arafat: Convingeţi ministrul Educaţiei să termine cu ...

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat joi seară, la evenimentul intitulat Gala Elitelor Medicale Transilvane, că nu ar trebui să fie nevoie de doctorat pentru a putea preda în învăţământul universitar.

'Este momentul să recunoaştem aspectele care trebuie să fie într-adevăr de calitate şi aspectele care sunt impuse (...). Convingeţi ministrul Educaţiei să termine cu prostia că pentru a preda trebuie să ai doctorat. Eu sunt fără doctorat şi am multe de transmis (...). Sunt cadre didactice aici. Nu trebuie să ai doctorat ca să predai. Să-mi explice cineva de ce trebuie să ai doctorat ca să predai! Sunt mulţi oameni care n-au şi care pot să transmită mult generaţiilor care urmează. Şi trebuie să ne uităm la calitate, nu la hârtie şi la prostia pe care au impus-o unii fără absolut niciun motiv', a spus Raed Arafat în faţa celor prezenţi la eveniment, după ce a primit un premiu din partea organizatorilor.

Potrivit acestuia, cel puţin în domeniul învăţământului medical trebuie să se renunţe la obligativitatea deţinerii titlului de doctor pentru cadrele didactice.

Să scoată prostia asta

'Sper ca Clujul, centru universitar de elită, să fie cel care merge la ministrul Educaţiei şi să spună că, cel puţin în medicină, să scoată prostia asta. E o provocare pe care o pun pe masă şi sper cândva să văd pe cineva că o face', a mai spus Arafat.

[citeste si]

În cadrul Galei Elitelor Medicale Transilvane au fost acordate 45 de premii, printre cei premiaţi numărându-se, 'pentru excelenţă în susţinerea sistemului medical românesc', secretarul de stat Raed Arafat şi ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, care a lipsit de la eveniment şi a fost reprezentată de un consilier. Gala Elitelor Medicale Transilvane este la a treia ediţie şi este un eveniment organizat de Clujul Elitelor şi Ziar Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel