Raed Arafat anunţă dotarea IGSU cu aproape 500 de maşini de răspuns la incendiu de 4.000 şi 10.000 de litri

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat, marţi, că Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) va achiziţiona în perioada următoare circa 300 de maşini de răspuns la incendii cu o capacitate de 4.000 de litri, precum şi 170-200 maşini de răspuns la incendii cu o capacitate de 10.000 de litri.

'Inspectoratul General semnează săptămâna asta sau săptămâna viitoare contractele pentru maşinile de răspuns la incendii de 4.000 de litri. Vorbim de aproximativ 300 de maşini, care urmează să intre în dotarea pompierilor din ţară.

Licitaţia pentru cele de 10.000 de litri este în curs şi asta va aduce încă aproape 170-200 de maşini. Maşinile de răspuns la incendiile de pădure urmează şi ele să sosească', a declarat Raed Arafat în localitatea Vulturu din judeţul Vrancea.

Potrivit acestuia, continuă şi programul de dotare cu ambulanţe, care urmează să le înlocuiască pe cele învechite de la ISU şi serviciile de ambulanţă din întreaga ţară. Raed Arafat a fost prezent marţi, la Vulturu, la inaugurarea unui nou punct de lucru al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel