Raed Arafat, detalii de ultimă oră despre pacienții transferați în Marea Britanie și Norvegia

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat, luni, că toţi cei 10 răniţi în incendiul din Colectiv care au fost transferaţi duminică au ajuns cu bine în Marea Britanie şi Norvegia. El a precizat că medicii din Londra care i-au aşteptat la aeroport au fost impresionaţi de modul în care pacienții au fost transportaţi.

"Am avut câţiva pacienţi în stare critică, dar nu au fost probleme pe durata transportului. Toţi au ajuns cu bine, iar medicii de la Londra care i-au aşteptat la aeroport au fost impresionaţi de felul în care au fost transportaţi. Este un nou standard pentru transportul aerian al pacientului ars în stare critică, au spus medicii englezi", a declarat secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, citat de Mediafax.

Dintre pacienţii transferaţi duminică de la spitale din ţară în unităţi sanitare din străinătate, cei aflaţi în stare critică au rămas toţi în Marea Britanie, a mai precizat secretarul de stat.

Raed Arafat a dezvăluit că luni are întâlnire cu alte echipe de doctori din Germania şi Franţa, pentru a se stabili dacă alţi răniţi vor putea fi transportaţi în străinătate sau rămân să fie îngrijiți în ţară.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel