Raed Arafat: Am speranța, totuși, că România nu este ce arată mizeria de pe Facebook

foto: gov.ro
foto: gov.ro

Raed Arafat, șeful DSU și secretar de stat în Ministerul de Interne, a criticat situația din social media, creată de grupuri care critică și instigă la diverse acțiuni. 

Astfel, într-o intervenție la Antena 3, în emisiunea lui Radu Tudor, Raed Arafat a vorbit despre situația în care se fac anumite mișcări în social media de către cei care ”folosesc boți, conturi false, diferite comenzi care se dau pe o anumită linie” cu scopul de a arăta că acesta ”ar fi curentul în România”. ”Eu încă am speranța, totuși, că România nu este ce arată mizeria de pe Facebook, abordând astfel de subiecte și România este cea pe care am cunoscut-o cu toții, care trece acum printr-o perioadă grea, dar din care vom ieși cu siguranță cât mai repede dacă lucrăm împreună în acest sens”.

Poziția a fost cu privire la manipulările de pe rețelele sociale, unde unii oameni afirmă că ”musulmanul Arafat” dorește să interzică mersul de Paști la biserică în noaptea Învierii. 

Vezi și: "Musulmanul Arafat vrea să ne interzică să mergem la biserică în noaptea de Paște". Arafat: Nu îmi vine să cred! Se dau comenzi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel