Radulian, ANUNȚ IMPORTANT după CUTREMUR

Mircea Radulian, directorul ştiinţific al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP), a oferit primele declarații după cutremurul din data de 28 decembrie.

Acesta a precizat că astfel de cutremure, considerate 'moderate', de obicei nu au replici, sau dacă au acestea sunt mici şi a subliniat că 'nu ne aşteptăm la ceva mai puternic'.

'În general cutremurele astea, noi le zicem moderate, nu prea au replici, sau dacă au, au puţine. Nu este exclus să fie o replică, două, dar oricum, sunt mici şi nu sunt importante. Nu ne aşteptăm la ceva mai puternic. În zona respectivă a fost o activitate obişnuită. Nu este ceva ieşit din comun. Ne încadrăm într-o activitate obişnuită, zic eu, nu avem motive să ne speriem', a spus Radulian.

[citeste si]

Potrivit acestuia, magnitudinea cutremurului a variat la agenţiile din domeniu, deoarece 'au date diferite, metode diferite, iar magnitudinea poate să difere de la o agenţie la alta'.

VEZI ȘI: Mărmureanu: E prima dată când mi se întâmplă așa ceva

În ceea ce priveşte site-ul INFP, care s-a blocat imediat după producerea cutremurului, Radulian a menţionat 'o problemă tehnică', la server. 'Este o problemă la site. S-a blocat serverul. Nu ştiu de ce sunt problemele astea. Am înţeles că sunt probleme tehnice', a spus el, citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel