Rădulescu îi dă dreptate lui Iohannis: Începuse bine

Deputatul Cătălin Rădulescu a comentat la TVR intervenția de azi a președintelui Klaus Ionahhis, care l-a numit pe Liviu Dragnea 'infractor'.

Președintele chiar a repetat de mai multe ori acest apelativ în declarația de presă de marți, iar Cătălin Rădulescu a replicat:

Inițial, președintele începuse bine, spunând că un infractor se află în fruntea statului. Cred că se referă la dânsul. După aia am văzut că a făcut o referire la cineva. Sigur, eu înțeleg că se apropie alegerile prezindențiale, încep lucrurile să se agite, dar eu cred că cei 7 ani de acasă și modul asta de a discuta al unui președinte de departe nu o să-l vedeți în nicio țară europeană. E josnic pentru un președinte, e urât, e sub nivelul de profesor pe care l-a avut ca să facă pe un oponent în halul ăsta, drept infractor. Dânsul care a avut nouă sau zece dosare penale, mă întreb eu, dacă nu o să mai fie președinte o să ajungă în aceeași situație în care să fie anchetat abuziv? O să treacă prin furcile caudine ale unui stat paralel? Cum va mai considera atunci toate aceste chestiuni? Se va raporta iar la statul paralel și la abuzurile din justiție? Suntem curioși să vedem dacă începe vreo anchetă pe tema tuturor problemelor pe care le are președintele. Cum s-au închis dosarele, cum au ajuns procurorii, când au fost nimiți, să i se amintească de faptul că i s-au închis aceste dosare”, a spus deputatul, în emisiunea România 9, la TVR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel