Rădulescu, conflict în trafic cu Ceaușescu. Brigada Rutieră, precizări

Brigada Rutieră a Municipiului București a făcut câteva precizări în cazul deputatului Cătălin Rădulescu, cel care a fost oprit în trafic și a avut un conflict cu protestatarul Ceaușescu.

Deputatul Cătălin Rădulescu nu a trecut pe culoarea roșie a semaforului, nici pe galben, fiind de fapt oprit la un control de rutină în zona Pieței Victoria din Capitală, precizează purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Claudiu Costea, citat de Mediafax.

"La data de 13.11.2019, in jurul orei 23.47, doi polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflati in exercitarea atribuțiilor de serviciu in zona Piața Victoriei, au oprit pentru control un conducator auto, căruia i-au solicitat documentele, însă inițial nu s-a conformat dispoziției polițistilor motivând ca in punctul de control se afla un jurnalist, astfel ca s-a deplasat câțiva metri după care s-a oprit pe partea dreapta unde a inmanat polițiștilor documentele prevăzute de lege", a transmis purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Claudiu Costea.

Polițiștii l-au testat pe Cătălin Rădulescu și cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

"Având in vedere ca in urma controlului efectuat nu au fost constatate contravenții la regimul circulației pe drumurile publice fata de conducatorul auto nu a fost dispusa nicio măsura legală", a mai spus Claudiu Costea.

Șicanat de Ceaușescu

Cătălin Rădulescu a declarat aseară că a plecat nervos de la Kiseleff, pentru că ar fi fost șicanat de protestatarul Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu".

„Veneam de la Kiseleff și acolo m-a șicanat când am plecat faimosul Ceaușescu, ca de obicei, cu injurii și cu tot felul de prostii ale lui și, la Victoriei, când am intrat pe Buzești, mergând spre casă, o mașină a Poliției a venit în paralel și m-a rugat să trec pe partea dreapta pentru verificare. În timp ce polițiștii vorbeau cu mine a venit un jurnalist, așa a spus, că e jurnalist. Eu am crezut că este tot din gașca lui Ceaușescu și m-am enervat, am zis că nu am ce să vorbesc cu niciun fel de jurnalist. (...) Polițiștii au așteptat să plece, că nu știu cine era, după care și-au făcut verificarea de rutină, m-au salutat, m-au și recunoscut, unul dintre băieți era din Curtea de Argeș, ne-am salutat și am plecat spre casă", a susținut Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel