Radu Zamfir, întâlnire dureroasă. Medicul a izbucnit în plâns

zamfir_22419100
zamfir_22419100

La o săptămâna de la tragicul eveniment în care și-au pierdut viața doi oameni, medicul Radu Zamfir a fost acasă la familia Aurei Ion pentru a le povesti părinților ce s-a întâmplat în acea zi fatidică.

Fratele tinerei, Alexandru, a povestit cum a descurs întâlnirea emoționantă care l-a lăsat pe doctor cu ochii în lacrimi.

De cum a trecut pragul scării blocului în care locuieşte familia Ion, ochii lui Radu Zamfir s-au umplut de lacrimi şi cu greu a păşit în apartament. A adus un buchet de flori şi a precizat că este pentru Aura, moment în care a început să plângă. Familia Ion l-a condus în camera Aurei, unde a povestit care au fost ultimele cuvinte pe care fata le-a rostit.

"Medicul şi-a găsit cu greu cuvintele, se vedea suferinţa în privirea lui... Înainte de toate ne-a povestit ce s-a întâmplat după aterizarea forţată: «După ce ne-am prăbuşit, am făcut tot posibilul să o ajut pe Aura. Am întrebat-o cum se simte, mi-a spus că o doare foarte rău zona toracelui. Am acoperit-o cu o pătură şi cu jacheta de pe mine, cea de motocicletă. La un moment dat, Aura şi-a pierdut cunoştinţa, aşa că am întrebat-o cum o cheamă, încă ştia. Acestea au fost ultimele vorbe pe care le-a spus. A fost cumplit, nici nu mai aveam noţiunea timpului.»", a povestit Alex pentru Spynews.

Fratele Aurei a mai adăugat că medicul Radu Zamfir a izbucnit în plâns de nenumărate ori în timpul vizitei. După ce le-a oferit părinţilor Aurei detaliile pe care aceştia le aşteptau şi pe care doar el le putea oferi, medicul a plecat la fel de trist şi înlăcrimat precum a venit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel