Radu Tudor, întrebare despre proteste: Cum era dezbaterea dacă....

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor face referire la dezbaterea ce a survenit evenimentelor petrecute la protestul diasporei și lansează o întrebare legitimă.

Realizatorul TV a urmărit șirul nesfârșit de supoziții lansate de jurnaliști, comentatori, politicieni, internauți despre ce trebuia să facă sau să nu facă jandarmeria la protestul de vineri al diasporei și lansează o întrebare pe Facebook. "Care era dezbaterea acum dacă forțele de ordine lăsau pe acei protestatari violenți să intre în Palatul Victoria?", întreabă Radu Tudor.

Jandarmeria, intervenție legală

Ministrul de Interne, Carmen Dan a declarat că jandarmeria a acționat legal la protestul diasporei în condițiile escaladării conflictului între unii manifestanți și forțele de ordine. "Conform raportului preliminar, s-a acționat gradual, iar acțiunea în forță a fost executată în momentul pierderii caracterului pașnic al manifestației, când a fost pusă în pericol iminent integritatea corporală și sănătatea forțelor de ordine și a celorlalți participanți la manifestație" a declarat aceasta.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel