Radu Tudor, întrebare despre proteste: Cum era dezbaterea dacă....

Bogdan Cotigă / 14 aug 2018 / 09:19 Salveaza PDF Comentarii
Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor face referire la dezbaterea ce a survenit evenimentelor petrecute la protestul diasporei și lansează o întrebare legitimă.

Realizatorul TV a urmărit șirul nesfârșit de supoziții lansate de jurnaliști, comentatori, politicieni, internauți despre ce trebuia să facă sau să nu facă jandarmeria la protestul de vineri al diasporei și lansează o întrebare pe Facebook. "Care era dezbaterea acum dacă forțele de ordine lăsau pe acei protestatari violenți să intre în Palatul Victoria?", întreabă Radu Tudor.

Jandarmeria, intervenție legală

Ministrul de Interne, Carmen Dan a declarat că jandarmeria a acționat legal la protestul diasporei în condițiile escaladării conflictului între unii manifestanți și forțele de ordine. "Conform raportului preliminar, s-a acționat gradual, iar acțiunea în forță a fost executată în momentul pierderii caracterului pașnic al manifestației, când a fost pusă în pericol iminent integritatea corporală și sănătatea forțelor de ordine și a celorlalți participanți la manifestație" a declarat aceasta.  

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25