EXCLUSIV  Radu Tudor: Ziua și diversiunea! Raed Arafat e pus în situația de a dezminți minciuni

Facebook Radu Tudor
Facebook Radu Tudor

„Raed Arafat e pus în situația de a dezminți minciuni și manipulări emise non stop pe Facebook”, precizează Radu Tudor. 

Raed Arafat a explicat, într-o postare pe Facebook, o imagine distribuită în mediul online în care apare fără mască de protecție la cumpărături. Arafat spune că poza este făcută cu mai bine de un an în urmă, când masca nu era obligatorie.

„Ziua și diversiunea”, a transmis Radu Tudor. „Raed Arafat e pus în situația de a dezminți minciuni și manipulări emise non stop pe Facebook și în alte mijloace de comunicare. Această agresivă campanie de fake news demonstrează cât de avansat este războiul hibrid în România. Trolli sunt mulți, bine plătiți și într-o ofensivă ce coincide cu schimbări politice și sociale ce au avut loc în ultimul an”, a scris, luni după-amiază, Radu Tudor pe contul său de Facebook.

Într-un interviu pentru DCNews, Radu Tudor a vorbit despre „războiul hibrid” la care a făcut referire și în mesajul de mai sus. 

„Este de înțeles faptul că, după un an de pandemie, a apărut o presiune psihică, inevitabilă. Noi nu am mai trăit așa ceva. Teama de virus, teama de boală, știrile negative despre infectări, internări la ATI, decese pot să producă o stare psihică vulnerabilă. Aceasta este explicația obiectivă a faptului că foarte mulți oameni sunt afectați din punct de vedere emoțional și psihic de această pandemie. Lucrurile acestea se întâmplă în astfel de evenimente medicale.

Latura subiectivă este generată de un război hibrid, de o amploare fără precedent. România e supusă acest război hibrid folosindu-se conturi false pe Facebook, trolli, care, probabil, în trecut au fost în slujba unui partid, iar astăzi în slujba altui partid. Sunt folosite campanii de manipulare, de fake news, instigare la ură, intoleranță, amenințare. Am fost avertizați că acest război hibrid exact așa se va manifesta. Ani de zile, am ignorat aceste manifestări”, a spus, pe 23 martie, Radu Tudor pentru DCNews.

VEZI ȘI: Radu Tudor: Noi nu am mai trăit așa ceva. România, supusă unui război hibrid

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel