Urmărește emisiunea live


Radu Tudor, virulent: Același lucru l-aș fi spus dacă ar fi mers Klaus Iohannis

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a comentat criticile aduse cu privire la prezența lui Liviu Dragnea și a lui Sorin Grindeanu în SUA. 

”Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu vor aborda probabil și chestiunea atât de dezbătută la noi în România a costurilor suportate pentru această deplasare. Atunci când un reprezentant al unei instituții românești merge la un eveniment atât de important, indiferent cum se numește el, că se numește Klaus Iohannis, că se numește Liviu Dragnea, că se numește Sorin Grindeanu, România nu are altceva mai bun de făcut decât să declanșeze un scandal și o polemică: ce caută acolo, pe ce bani s-a dus acolo, pe cine reprezintă și așa mai departe. Ar trebui ca dincolo de această polemică irațională, să înțelegem că oamenii aceea reprezintă în mod legitim România. Votul de la alegerile parlamentare i-a legitimat. Același lucru l-aș fi spus și dacă ar fi mers Klaus Iohannis. Indiferent cine ar fi mers, el merge pentru țara noastră, nu e vorba despre interesul unei persoane, ci de interesul unor forțe aliate” a spus jurnalistul Radu Tudor la Antena 3. 

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, a susținut că cei doi au dat un milion de dolari pentru ”trei poze mișcate cu șăfu' la americani... cam cât o secție de arși cu tot ce trebuie (fără barocameră).”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel