Radu Tudor: USL l-a scos din minți pe Băsescu pentru prima dată

Jurnalistul Radu Tudor consideră că USL a reușit pentru prima dată să îl scoată din minți pe președintele Traian Băsescu, prin iniţiativa întocmirii unei comisii parlamentare de anchetă privind achiziţia terenului din Călăraşi, de către Ioana Băsescu.

"A fost o transmisiune în direct cu ficatul lui Traian Băsescu. Un ficat foarte încărcat, plin de pete, pe care scrie Ponta, Antonescu, Voiculescu. Ficatul este singurul organ pe care Traian Băsescu l-a folosit în declaraţia de la Palatul Cotroceni. E foarte clar că acest om  nu se mai poate controla", a spus Radu Tudor, în ediția de miercuri a emisiunii "La Ordinea Zilei", de la Antena 3.

Vezi și: Băsescu: L-am sunat astăzi pe procurorul Papici să-i cer scuze. A fost surprins să mă audă

"Nu e prima dată când semnalez că Traian Băsescu are probleme de luciditate. Chestiunea cu minciuna o ştiu atâtea şi atâtea milioane de oameni. A spus Traian Băsescu că l-a sunat astăzi pentru prima dată pe Lucian Papici şi a văzut că arată mai bine decât la televizor. Poftim? L-ai văzut la telefon? Ţi-ai dat seama că e chel şi are faţă hotărâtă la telefon?", a continuat jurnalistul.

Vezi și: Gafă gravă sau exprimare nefericită a lui Băsescu în cazul Papici?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel