Radu Tudor, tensiuni majore: Se ceartă! Este tot ce lipsește acum

Jurnalistul Radu Tudor atrage atenția că cearta marilor puteri occidentale va avea efecte negative majore asupra României. 

"O veste destul de proastă pentru România: greii lumii occidentale se ceartă și lansează în spațiul public ipoteze, scenarii și dorințe care nu sună bine deloc pentru țara noastră. Am abordat de câteva ori în diverse postări tema unei așa zise armate europene și am argumentat de ce este acest proiect periculos acum. Pentru România, aflată pe Flancul de Est al NATO, garanția securității teritoriului și a protejării populației o reprezintă Alianță", a scris Radu Tudor pe blogul său.

NATO, în paranteze

"Orice plan ce pune în paranteze NATO este un imens cadou făcut celor ce doresc o dezbinare puternică în spațiul occidental, transatlantic. Folosindu-se de afirmațiile nefericite din trecut ale președintelui Trump în legătură cu Alianță și modul în care se fac toate contribuțiile financiare, Franța și Germania și-au luat un avânt imperial și încep să cobzareasca zi de zi acest paralelism periculos al armatei europene. Este tot ce lipsește acum unui continent greu încercat de populism, fals naționalism, extremism, intoleranță, migrație și tensiuni politice majore intră și inter statale", a adăugat jurnalistul. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel