Radu Tudor și-a arătat îngrijorarea după căderea șefului Raiffeisen Bank România

Jurnalistul Radu Tudor și-a arătat îngrijorarea după ce Steven van Groningen, directorul executiv Raiffeisen Bank România, a căzut de pe bicicletă.

 

De ziua internațională a bicicletelor, mai mulți oficiali printre care Nicușor Dan, Tanzos Barna, dar și președintele Klaus Iohannis, au mers în Parcul Herăstrău. În același timp, șeful Raiffeisen Bank România, Steven van Groningen, a căzut de pe bicicletă în momentul în care a oprit și a vrut să se dea jos.

”In calitate de client #Raiffeisen, ma declar ingrijorat de faptul ca banca e condusa de un presedinte care nu-si poate tine echilibrul nici macar pe bicicleta. Cat despre faptul ca atatia demnitari s-au biciclit in cel mai mare parc din #Bucuresti, #Herastrau, aflat intr-o avansata stare de #abandon, ce sa mai spun? #Romania lucrului bine facut & prost intretinut”, a scris jurnalistul Radu Tudor pe Facebook.

Nicușor Dan a vorbit despre mașinile din București

La eveniment, primarul general al Capitalei a vorbit despre numărul mare de mașini din București:

„Am explicat problema, lipsa banilor și prețurile exagerat de mari pe care le utiliza Compania Municipală de Parcuri. Am început și în curând veți vedea rezolvarea. În anul acesta o să vedeți câteva zeci de mii de mașini mai puține pe prima bandă. O să aflați. Se va întâmpla până la sfârșitul anului. Așteptați momentul anunțului“, a precizat Nicușior Dan.

Nicușor Dan „speră“ ca problemele cu apa calda vor mai dura doar „o săptămână şi un pic“

Primarul general, Nicuşor Dan, şi-a exprimat speranţa că problemele cu furnizarea apei calde din Capitală vor fi rezolvate în aproximativ o săptămână, menţionând că acestea sunt cauzate de ELCEN, pentru că a decis să intre în revizie simultan cu două centrale.

"O revizie durează între 4 şi 6 săptămâni, sper, deci deja suntem la trei săptămâni de când a început, eu sper să mai dureze o săptămână - o săptămână şi un pic", a spus Nicuşor Dan, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel