Radu Tudor: Rectificarea bugetară, făcută de comun acord cu miniștrii care au pierdut bani

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor consideră că rectificarea bugetară în urma căreia majoritatea ministerelor vor primi mai puţini bani a fost făcută de comun acord cu miniştrii, care nu au reacționat în niciun fel.

[caption id="attachment_382671" align="alignleft" width="310"] foto: antena3.ro[/caption]

„Dacă până acum nu am avut niciun ministru care să sară trei metri în sus, înseamnă că această tăiere a fost făcută de comun acord cu ei. Exemplele cele mai revoltătoare sunt cele de la Muncă şi Sănătate. În fiecare an, indiferent de Guvern, nu ştiu cum se face, dar în 90% din aceste rectificări, cei mai câştigaţi ies ăia de la servicii”, a declarat Radu Tudor, în cadrul ediției de luni a emisiunii „La ordinea zilei” de la Antena 3.

„În general, politicienii, în special în mandatul lui Traian Băsescu, se comportă cu serviciile ca şi cu borcanul cu icre. Foarte preţios, îl ţinem în frigider, să gustăm câte puţin. Dacă se poate, cine n-a mâncat toată linguriţa, să punem înapoi în borcan. Aşa mi se pare mie că se comportă, din varii motive. Sunt foarte mulţi politicieni într-o relaţie specială cu serviciile de informaţii”, a adăugat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel