Radu Tudor, reacție după ce Miron MItrea a anunțat că demisionează din PSD

Jurnalistul Radu Tudor a reacționat, duminică, pe blogul personal, cu un postare scurtă față de anunțul fostului ministru al Transporturilor din Guvernul Năstase, Miron Mitrea, potrivit căruia va demisiona din PSD de la 1 ianuarie 2015.

Radu Tudor remarcă faptul că PSD-ul condus de Victor Ponta "se întinerește" într-un ritm vertiginos, fapt care nu-i conferă, deocamdată, certitudinea că percepția românilor legată de acest partid se va schimba până în 2016.

"PSD fara Nastase, Mitrea, Hrebenciuc, Geoana, Vanghelie

Anul 2015 va gasi PSD fara trei din numele cele mai grele, fara de care nu se putea concepe conducerea partidului acum cativa ani.

Nastase, Mitrea, Hrebenciuc, Geoana si Vanghelie sunt out. In mandatul lui Ponta, intinerirea se produce "pe repede inainte". "Ajutorul DNA" a functionat la unii dintre ei. Isi imagina cineva ca marele partid de stanga va exista fara aceste nume grele?

Va reusi PSD sa valorifice la alegerile din 2016 faptul ca cele cinci nume sunt acum in afara partidului sau oricarui mecanism de conducere?

E bine ce se intampla la PSD?", se întreabă retoric Radu Tudor, după ce deputatul Miron Mitrea, o figură cu greutate în mandatul lui Adrian Năstase a anunțat, duminică, în ședința CExN al PSD, că demisionează din partid în 2015, dar și că nu va mai candida la viitoarele alegeri parlamentare. 

Miron Mitrea a fost singurul parlamentar social-democrat care s-a abținut, la începutul acestei luni, să voteze, la şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD, în favoarea rămânerii partidului condus de Victor Ponta la guvernare.

MIRON MITREA DEMISIONEAZĂ DIN PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel