Radu Tudor, răspuns pentru Cargo după ce l-a numit rocker nostalgic

Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor le-a răspuns celor de la Cargo după ce aceștia de număr l-au numit rocker nostalgic.

"Onorabili membri ai trupei Cargo,

In toate materialele publicate in legatura cu decorarea voastra cu Ordinul Meritul Cultural de catre presedintele Klaus Iohannis am evocat meritele voastre si frumoasa continuitate post-Kempes. Mai mult, am subliniat faptul ca Ovidiu Ioncu a ratacit si se afla intr-un moment mai putin fast al existentei sale.

Asta nu m-a impiedicat sa fac demersul catre presedinte, considerand ca fan al trupei Cargo de peste 25 de ani ca asa e corect. Nu pretind adevarul absolut, mi-am exprimat doar opinia : Cargo pentru mine inseamna vocea lui Kempes. Si chitara lui Barar indiscutabil, plus compozitiile sale valoroase.

Am trimis o scrisoare decenta presedintelui, mi-a raspuns un consilier prezidential. Acolo se scrie negru pe alb : trupa nu a considerat necesar ca Ovidiu Ioncu Kempes sa fie trecut pe lista celor care meritau Ordinul Cultural pentru cei 30 de ani de succes.

[citeste si]

Repet, eu cred ca cei 30 de ani de succes Cargo se datoreaza in mare masura si lui Kempes si mi-as fi dorit recunoasterea. Nu s-a putut, nici o problema. Mergem mai departe, fara nici un fel de resentimente.

Apreciez tonul vostru civilizat chiar si in pasajele pe care nu le agreez din punct de vedere al adevarului vazut si simtit de mine. Ca sa concluzionez : cred ca binemeritati acest Ordin Cultural, Cargo e unul din marile nume ale rock-ului romanesc, cred ca onest era sa fie trecut si Kempes pe lista.

De la finalul anilor '80 au trecut mai bine de 25 de ani si pentru mine, ca reprezentant al acelei generatii, Cargo inseamna Kempes. Si viceversa.

Posibil sa fie "o rabufnire de moment a unui rocker nostalgic", asa cum precizati.

Ma bucur pentru succesul vostru, ma intristeaza punerea in paranteze a lui Kempes.

Sunt convins ca in prezent si viitor nu poate fi vorba de vreun scandal ci de opinii diferite pe care le exprimam deschis si fara suparare intr-o tara democratica.

Bafta la concert ! Va doresc inca 30 de ani de rock si albume noi", a transmis Radu Tudor.

Sursa: blog Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel