Radu Tudor răbufnește: Tehnocrația lui Cioloș se face astfel țăndări

Lucian Pintilie a murit. Radu Tudor, dezvăluire dureroasă
Lucian Pintilie a murit. Radu Tudor, dezvăluire dureroasă

Radu Tudor răbufnește la adresa premierului Dacian Cioloș, după reacţie acestuia la raportul Corpului de Control, semnat de Valentin Mircea, avocatul fostului președinte Traian Băsescu. În opinia jurnalistului Antena 3, "tehnocrația lui Dacian Cioloș se face astfel țăndări în văzul țării întregi".


 

"Cioloş sustine aberatiile scrise de avocatul lui Basescu in cazul Colectiv

Primul ministru isi asuma raportul plin de minciuni si aberatii profesionale facut de Corpul de control condus de avocatul lui Traian Basescu. Tehnocratia lui Dacian Ciolos se face astfel tandari in vazul tarii intregi.

Un premier agricultor de meserie care nu stie dupa doua luni de unde a pornit o infectie cu E-coli ce a ucis 3 copii spune ca 18 minute sunt prea multe intr-o situatie dramatica – incendiu cu victime intr-un subsol al unei cladiri dintr-o zona greu accesibila.

Sustinerile domniei sale intr-o emisiune televizata sunt demne de o persoana profund ignoranta, ce n-are cunostinte elementare in domeniul interventiei de urgenta. Intre credibilitatea profesionala a lui Raed Arafat si aberatiile avocatului lui Basescu, Ciolos alege ultima varianta. Ultima sa fie...", a scris, sâmbătă, Radu Tudor pe blogul personal.

Citește și: Radu Tudor: Guvernul Cioloș a pregătit bâta cea mare pentru balta supremă

Reacția jurnalistului survine după ce premierul Dacian Cioloș a declarat, ca reacţie la raportul controlului pe tema Colectiv, că nu este interesat să taie capete de dragul de a satisface pe cineva, subliniind însă că "nu e clară responsabilitatea, coordonarea lasă de dorit", iar dacă se impun schimbări de management le va face.

El a anunţat că în cel mult o săptămână va avea întâlniri cu şefi din Interne şi Sănătate, inclusiv cu Raed Arafat.

Corpul de control al premierului a prezentat marţi raportul privind tragedia din Colectiv, precizând că se impune reformarea radicală şi îmbunătăţirea sistemului de asistenţă de urgenţă în caz de accidente colective, în condiţiile în care au fost deficienţe în funcţionarea instituţiilor.

[citeste si]

Potrivit documentului, planul roşu de intervenţie nu a fost declansat imediat, ci cu o întâriziere de 18 minute.

Guvernul mai spune că intervenţia de urgenţă în urma incendiului de la clubul Colectiv din Bucureşti din seara de 30 octombrie 2015 a fost în mare parte o acţiune necoordonată, cu elemente de improvizaţie a autorităţilor, aspect cauzat în principal de: lipsa de exerciţii în caz de urgenţe majore, neconcordanţe în legislaţie şi baza materială deficitară.

Citește și: Raport Guvern: Intervenţia la Colectiv, o acţiune necoordonată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel