Radu Tudor: Guvernul Cioloș a pregătit bâta cea mare pentru balta supremă

Radu Tudor comentează în termeni duri în legătură cu raportul Corpului de control al premierului în cazul Colectiv, precizând că "nu întâmplător" raportul e semnat de Valentin Mircea, avocatul lui Traian Băsescu. 

Jurnalistul Antena 3 mărturisește, într-o postare pe blogul personal, că "la numirea lui Dacian Ciolos in functia de prim ministru a avut o parere mai degraba favorabila despre personajul in sine", însă în cele patru luni de guvernare "au aparut inerentele probleme", respectiv "la sanatate cu nou nascutii morti si incapacitatea de a descoperi sursa unei bacterii ucigase in doua luni. A doua, culmea, la agricultura, cu balbaiala si acuzatiile pripite aduse unei firme romanesti. Plus proteste masive ale crescatorilor de animale. A treia, Justitia, unde afilierea de idei cu Monica Macovei a ministrului Pruna relanseaza o dezbatere tensionata de nivelul Ianuarie-Februarie 1990 in legatura cu respectarea drepturilor omului in Romania".

Radu Tudor își exprimă în continuare opinia și despre cea mai recentă "problemă": "Pentru ca trebuia sa existe un colac peste pupaza, guvernul Ciolos a pregatit bata cea mare pentru balta suprema : raportul Corpului de control al premierului in cazul Colectiv. Un document mincinos, plin de afirmatii aberante, cu aprecieri facute in dispretul profesionalismului dovedit in situatiile de urgenta. Cu siguranta nu intamplator raportul e semnat de Valentin Mircea, avocatul lui Traian Basescu, recuperat acum de Dacian Julien Ciolos pentru o functie guvernamentala importanta.

Citește și: Raport Guvern: Intervenţia la Colectiv, o acţiune necoordonată

Daca actualul premier si-a pus in gand sa-l atace pe Raed Arafat pentru a-l schimba din fruntea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, demersul sau va fi subscris subminarii grave a capacitatii nationale cu valente strategice in domeniul interventiilor la situatiile de urgenta. Raportul de raspuns la documentul mincinos al Corpului de control va dovedi asta cu varf si indesat.

Papionul lui Basescu la gatul lui Ciolos : iata compromiterea finala a liderului cabinetului tehnocrat ce vrea sacrificarea singurului produs autentic al tehnocratiei romanesti : Raed Arafat", conchide Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel