Radu Tudor propune o altă variantă în locul celebrului mesaj anti-PSD

Bogdan Cotigă / 07 aug 2018 / 22:07 Salveaza PDF Comentarii
Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor critică mesajul campaniei Mu#e PSD și ia voit în serios o ironie pe care internauții o fac la adresa modului în care Irina Margareta Nistor traducea cuvintele obscene. 

Realizatorul TV califică drept vulgar sloganul pe care unii români au decis să și-l inscripționeze pe mașini și propune să fie înlocuit cu mesajul "...la naiba PSD". "Mult mai decent si mai inspirat acest mesaj, decât sloganul acela vulgar, pentru cei cu inteligența la nivelul numărului de înmatriculare auto. Spre neplăcuta mea surpriză, până și președintele Iohannis, profesor de formație, a considerat mesajul m... PSD drept "o critică". Vine campania, cu muuulte critici. Aveti grijă ce vă doriți", a scris Radu tudor pe Facebook.  

Este cunoscut faptul că, în perioada comunistă, Irina Margareta Nistor traducea filmele americane pe casetele video în multe ocazii, înjurăturile sau obscenitățile erau înlocuite cu cuvinte mai puțin dure. Traducerile sale au strârnit ulterior râsul celor care după '89 nu au înțeles restricțiile pe care le avea acea epocă.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23