Radu Tudor: Prima reacție, stupefacție. A doua, REVOLTĂ

Jurnalistul Radu Tudor este revoltat, în urma anunțului făcut de Inspectoratul Școlar București, care a decis ca școlile să se deschidă, joi, în Capitală. 

Radu Tudor a scris, pe blogul său: "Celor care nu sunteți din București, n-am cuvinte să vă descriu ce urgie este de 4 ore și înțeleg că va dura până diseară. Peste zăpada “veche", destul de mare, se așează un alt strat consistent, în rafale puternice de vânt. E un soi de cod mov, nu roșu".

El a adăugat: "Pe fondul acestui viscol uriaș, cu munții de zăpadă pe marginea carosabilului, cu 90% din trotuare necurățate și pline de gheață, cu bulevarde acceptabil curățate și ceva mai puțin aglomerate, vine trăznetul: inteligenții de la Inspectoratul Școlar Bucuresti vor să deschidă școlile mâine! Prima reacție este de stupefacție legată de imensitatea prostiei. A doua este de revoltă".

Radu Tudor a conchis: Pe unde vor circula copiii, părinții și bunicii? Trotuarele sunt vraiște, aglomerația va reveni pe bulevardele și străzile ce au nevoie de trafic scăzut pentru a fi curățate. Nu sunt condiții minimale pentru a te deplasa spre și dinspre școală în siguranță. Întrebare: ăștia de la Inspectoratul Școlar București sunt sănătoși la cap?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel