Urmărește emisiunea live


Radu Tudor, prima reacție după ieșirea lui Dobrovolschi

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a comentat declarația făcută astăzi de Mădălina Dobrovolschi, purtătoarea de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis. 

”Trebuie remarcată confirmarea oficială a faptului că președintele a fost implicat în decizie, nu a fost doar un ordin semnat de Eduard Hellvig, în calitate de director SRI, ci în povestea asta s-a implicat președintele. Așa cum ne-a spus purtătorul de cuvânt, l-a chemat pe dl Florian Coldea la Palatul Cotroceni și, după o discuție, s-a întâmplat acea decizie a directorului SRI, suspendarea din funcție și anchetarea sa.” a comentat Radu Tudor, la Antena 3. 

Jurnalistul nu crede în speculațiile că Florian Coldea a refuzat să facă un pas în spate, la cererea directorului SRI. 

”Cred, însă, că ceea ce se întâmplă acum are o fermă susținere pe axa Iohannis-Hellvig și cred că ancheta internă din SRI nu-i va mai da posibilitatea dlui Coldea la niciun fel de revenire în poziția de prim-adjunct sau într-o altă poziție cheie în SRI.” a opinat Radu Tudor.

Jurnalistul a subliniat că ”decizia lui Hellvig în interiorul SRI contează, este un director care se mainifestă ca un adevărat conducător al SRI, că este sprijinit de președinte Iohannis în mandatul său și că în șase luni a reușit să schimbe absolut toată garnitura de la vârful SRI”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel