Radu Tudor: PNL riscă să strice cartea bună Klaus Iohannis

Jurnalistul Radu Tudor este de părere că insistența cu care PNL militează pentru numirea lui Klaus Iohannis și ca ministru al Afacerilor Interne și ca vicepremier poate costa formațiunea condusă de Crin Antonescu.

[caption id="attachment_421969" align="alignleft" width="310"] Foto: antena3.ro[/caption]

”(...) Problema este cu funcţia de vicepremier şi, din această perspectivă, Crin Antonescu - după fapta foarte bună de imagine de a-l arăta pe Klaus Iohannis, un om bun, competent - a stricat tot jocul şi a forţat asul respectiv şi a cerut şi funcţia de vicepremier. Mai mult decât atât, l-a  anunţat în public pe Klaus Iohannis ca fiind vicepremier, înainte să discute şi să aibă acceptul lui Victor Ponta”, a explicat Radu Tudor, în emisiunea ”La ordinea zilei”, de la Antena 3.

”Antonescu este un om experimentat politic. Nu avea cum să nu se gândească o secundă că funcţia de vicepremier şi ministru de Finanţe se schimbă cu cea de ministru de Interne şi vicepremier. Asta înseamnă schimbarea structurii Guvernului şi un vot în Parlament pentru întregul Guvern. Aici e o chestiune pentru care PNL insistă şi cred că greşeşte şi e pe cale să strice toată cartea asta bună numită Iohannis şi care ar putea să reprezinte un atu serios pentru liberali la europarlamentare şi prezidenţiale”, a mai spus jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel