Radu Tudor: Nu am furat nimic de la poporul român în afara...

Radu Tudor, realizatorul emisiunii "Punctul de întâlnire" de la Antena 3, mărturisește într-o postare pe blogul personal că "nu a furat nimic de la poporul român în afara unor seri de duminică" și își exprimă speranța că i se va da "voie" să mai facă și în viitor această emisiune.

"Impreuna de 7 ani. Pentru cat timp de acum incolo?

Cu producatorul Adrian Ionita fac emisiunea Punctul de întâlnire de 7 ani în clădirea Antena 3. Nu am furat nimic de la poporul roman in afara unor seri de duminică pline de subiecte cu audientă bună si invitati respectabili. Sper sa avem voie sa mai facem această emisiune, la care tin mult!", a scris marți pe blog, Radu Tudor, unde a postat și o fotografie în care apare alături de Adrian Ioniță.

Reamintim că, astăzi, ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm, a declarat pe Facebook, într-o discuţie cu românii, că este de acord cu premierul Dacian Cioloş că acţiunea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nu a influenţat dreptul televiziunilor trustului Intact de a emite. Totodată, diplomatul american a precizat că ANAF a acţionat doar pentru a pune în aplicare o hotărâre judecătorească de recuperare "a unor bunuri obţinute prin acte de corupţie şi furate de la poporul român". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel