Radu Tudor, nominalizat de Donald Trump. Răspunsul președintelui SUA

Președintele SUA, Donald Trump, l-a nominalizat, la Bruxelles, pe jurnalistul Radu Tudor de la Antena 3. 

Președintele Donald Trump alege singur jurnaliștii care să-i adreseze întrebări. Din 500 de jurnaliști, l-a ales și pe Radu Tudor. Jurnalistul Antena 3 l-a întrebat despre întâlnirea pe care o avea cu Vladimir Putin, în contextul Summitului NATO. 

”Cred că vom avea o întâlnire bună, aceste două zile au fost fantastice, totul a fost bine la final, a fost puțin mai greu la început, dar, într-un final, chiar îmi place foarte mult ce s-a întâmplat în ultimele două zile” a spus președintele american, Donald Trump, întrebat de către jurnalistul Radu Tudor care este mesajul pe care-l duce către Vladimir Putin, după summitul NATO. 

Cum l-a nominalizat Trump

Radu Tudor a afirmat, într-o intervenție telefonică, la Antena 3, că au fost peste 500 de jurnaliști. ”Am avut noroc, am fost în fața pupitrului de la care vorbea Donald Trump. Președintele american este cel care alege jurnaliștii care să-i pună întrebările. Fiind în fața lui, am ridicat de trei ori mâna, a treia oară m-a nominalizat. L-am întrebat ce-i va spune președintelui Putin despre acest Summit.”, a afirmat Radu Tudor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel