Radu Tudor: Ne vom vaccina! Din păcate, vom avea de suportat curentele antivaccin izvorâte din manipulare și valul de conspirații

Radu Tudor - sursa: Facebook
Radu Tudor - sursa: Facebook

Radu Tudor a transmis un mesaj în ziua în care primele doze de vaccin împotriva COVID-19 au ajuns în țară pe la Vama Nădlac 2.

„Mulțumim pentru efortul vostru în ziua de Crăciun. În respectul educației și al civilizației, față de medicină și cercetare, ne vom vaccina negreșit. Din păcate, vom avea de suportat curentele antivaccin izvorâte din manipularea și valul de conspirații de la Est”, a scris, vineri seară, Radu Tudor pe contul său de Facebook. 

Primele doze de vaccin împotriva COVID-19, au ajuns în țară pe la Vama Nădlac 2, vineri, în ziua de Crăciun, în jurul orei 13.40. Vaccinul, dezvoltat de BioNTech și Pfizer, e primul căruia i s-a acordat de către Comisia Europeană autorizația condiționată de punere pe piață.

Vaccinarea începe în data de 27 decembrie în toate cele zece spitale de boli infecțioase aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a spus că este nevoie ca 60% - 70% din populaţie să fie vaccinată, pentru „a întrerupe cercul vicios” al infectării cu noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel