Radu Tudor: Miză uriașă. Victor Ponta să nu candideze la Președinție

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor atrage atenția că băsiștii fac valuri pentru o țintă falsă: Cotroceni, când adevărata miză este șefia Guvernului și majoritatea parlamentară. 

Jurnalistul Antenei 3 speră ca "Victor Ponta să mai aibă instinctul de conservare încât să nu candideze la Președinție". 

Radu Tudor subliniază că "miza preluării de către altcineva a Președinției celui mai mare partid românesc, a  șefiei Guvernului și a controlului majorității parlamentare e uriașă". Jurnalistul Radu Tudor subliniază că "samsari" băsiști lansează "ținta falsă numită Cotroceni unde și-ar dori din tot sufletul să-și rupă gâtul Victor Ponta". 

VEZI și: Radu Tudor, ipoteză șocantă. Scopul Securității din jurul lui Ponta

Jurnalistul Antenei 3 arată că "adevăratul sens al puternii nu e nici pe departe funcția de președinte, ci controlul tripletei partid-guvern-majoritate, care îți permite în orice democrație să joci infinit mai puternic și mai profitabil decât baletul abuziv și murdar făcut de Traian Băsescu, prin servicii și DNA și câțiva acoperiți prin justiție. De altfel și el exercitând pe săturate funcția de prim-ministru în mandatul umbrei numită Emil Boc". 

Radu Tudor a conchis: "Privesc de pe margine și abia aștept să văd hotărârea lui Ponta. Și efectul celor care-l "adulează" împingându-l puternic pe scări. În sus sau în jos?!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel