Radu Tudor, mesaj pentru fumători, după ce Iohannis a promulgat Legea antifumat

Radu Tudor se declară încântat de faptul că Legea care interzice fumatul în spațiile închise a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis și îi anunță pe fumători ce va face începând din 15 martie, la intrarea și la ieșirea din restaurant.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea votata de Parlament care prevede interzicerea fumatului in spatiile inchise. Consider aceasta masura una a civilizatiei, curateniei si respectului fata de aproapele tau. Masura intra in vigoare la 15 Martie.

Dezbaterea e inca uriasa : fumatorii jignesc pe nefumatori, ar vrea sa inhalam toti acelasi fum periculos si nesanatos. Nefumatorii la randul lor exagereaza in neintelegerea fata de cei care nu se pot lasa de acest viciu.

Ideea e urmatoarea : nicaieri in lumea civilizata nu se fumeaza in restaurante, cladiri de birouri. Fumatorii nu agreseaza nefumatorii cu aerul pe care-l polueaza. Nu trebuie nimeni sa fie obligat sa inhaleze substantele chimice prezente in fumul de tigara daca nu doreste. Pentru fumatori exista locuri special amenajate, pe terase, in aer liber. La cateva secunde distanta de scaunul biroului lor.

Demult imi doream sa nu se mai fumeze (si) in restaurante, acolo unde plamanii si hainele se incarca puternic de fum de tigara, indiferent daca vrei sau nu acest lucru.

Asadar, respect fumatorii care ma respecta si pe mine.

Am sa-i salut respectuos la intrarea si la iesirea din restaurant.

Din 15 martie !", a scris Radu Tudor pe blogul personal, la scurt timp după ce Legea antifumat a fost promulgată de președintele Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel