Radu Tudor, mesaj dur către Trump. Ciutacu: Asta-i șmecherie. Nu, ca mine, cu Băsescu

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Radu Tudor i-a transmis un mesaj dur lui Donald Trump pe rețelele sociale, după ce președintele SUA a scris faptul că în momentul în care a ajuns în Marea Britanie și a urmărit CNN, a observat că postul de televiziune oferă numai știri false. Jurnalistul Victor Ciutacu a lăudat curajul jurnalistului Antena 3.

"Tocmai am sosit în Marea Britanie. Singura problemă este aceea că @CNN este singura sursă de ştiri primară disponibilă din SUA. După ce am vizionat puţin, am închis. Totul este negativ şi atât de multe ştiri false, un lucru foarte dăunător pentru SUA. O mare scădere a audienţelor", a scris Trump, adăugând: "De ce proprietarul @ATT nu face ceva în sensul acesta?", a scris Donald Trump pe Twitter.

La scurt timp, Radu Tudor a reacționat printr-un comentariu: deoarece creierul tău stupid sovietic nu înțelege democrația și libertatea presei

Victor Ciutacu, în momentul vizualizării acestui comentariu, l-a lăudat pentru faptul că a avut curajul să îi răspundă dur lui Donald Trump.

Frate, asta-i jmekerie, să te iei în piept cu Trump, nu, ca mine, cu Băsescu. Generale, ești vânos pe sistem turbo, a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

(w670)

Vezi și: Ciutacu, acid după mesajul lui Godină: Sceleratul ăsta...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel