Radu Tudor: Lăzăroiu, demisia!

Radu Tudor 2
Radu Tudor 2

Radu Tudor cere demisia consilerului prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, după ce acesta a postat o captură de imagine cu Mihaela Bârzilă peste care a desenat gratii.

”Nimeni nu a câștigat un război cu presa. Tot ce se petrece azi se va întoarce înzecit împotriva lor. Demisia lui Sebastian Lăzăroiu de la Cotroceni ar fi minima reparație față de un gest care-și va produce efectul usturător curând pentru Basescu și echipa sa. Deci : Lăzăroiu, demisia !”, a scris jurnalistul, pe blogul personal.

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu  a postat o fotografie în care o prezentatoare Antena 3, Mihaela Bîrzilă, apare în spatele unor gratii desenate. Sebastian Lăzăroiu a scris la descrierea fotografiei că este “noua grilă de programe”. Consilierul prezidențial a scris și un banc cu pușcăriași și Antena 3.

Purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Bogdan Oprea, a intervenit telefonic la emisiunea ”La Ordinea Zilei”, pentru a cere public scuze pentru postarea pe Facebook a lui Lăzăroiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel