Radu Tudor lansează o nouă provocare pentru PSD

Radu Tudor
Radu Tudor

După ce a lansat ipoteza ruperii pactului de coabitare, iar ulterior Victor Ponta a denunțat acordul de colaborare Cotroceni-Victoria, Radu Tudor lansează o nouă provocare pentru PSD.

Într-o postare pe blogul său, Radu Tudor lansează ipoteza suspendării lui Traian Băsescu imediat după alegerile prezidențiale, pe 20 noiembrie, "pentru ca se comporta ca un membru de partid – PMP".

Vezi și: Radu Tudor: Aveți curaj, dle Victor Ponta?

Iată postarea integrală de pe blogul lui Radu Tudor:

"Basescu, la fel ca si Ceausescu pe ultima lui suta. este sustinut doar de sistem. De sefii institutiilor de forta, care stiu una si buna : sa tinem strins cu tatucul, nu conteaza daca mai are sau nu sprijin popular.

Vom avea insa un nou presedinte pe 16 noiembrie seara. Ce se va intampla pina pe 21 Decembrie seara, cind pleaca actualul chirias?

Ce vor face serviciile secrete? Dar DNA? Dar alte institutii de forta influente? Il vor lasa din brate pe Basescu inaintea expirarii mandatului sau si se vor reorienta spre noua figura centrala? Sau va fi un razboi timp de o luna si cinci zile?

Cei de la PSD-UNPR-PC-UDMR sunt prea blegi si prea coabitanti sa-l suspende pe Basescu (asa cum s-au gandit si au discutat ei mai demult) in 20 Noiembrie pentru ca se comporta ca un membru de partid – PMP".

Citește și: Radu Tudor: "Curaj a avut. Eu idei mai am"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel