Radu Tudor: Klaus Iohannis se autodistruge. A reușit trei afirmații incredibile

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a declarat, în emisiunea "La ordinea zilei", că liberalul Klaus Iohannis se autodistruge prin trei afirmații incredibile. 

Radu Tudor a declarat că afirmațiile lui Klaus Iohannis ar putea "să îl aducă în postura de a da socoteală în faţa partidului". Realizatorul Antena 3 opinează că liberalul Crin Antonescu ar trebui să redevină candidatul liberalilor la prezidenţiale. 

"Văd din partea lui Klaus Iohannis un efort extraordinar de a-şi distruge propria imagine. Văd că are probleme în propriul partid, pentru a fi susţinut şi pentru a fi înţeles. Într-o săptămână a reuşit 3 trei afirmaţii incredibile: sunt un politruc, sunt din alt film şi Băsescu nu trebuia demis şi suspendat în vara lui 2012", a afirmat Radu Tudor.

Scandal în direct. Dan Șova și Andreea Paul, la cuțite

Radu Tudor a arătat că indiferent de alegerile şi deciziile care l-au înlăturat pe Crin Antonescu de la şefia partidului, "este o diferenţă şocantă între ceea ce poate să gândească şi să exprime Crin Antonescu, şi ceea ce poate să gândească şi să exprime Klaus Iohannis".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel