Radu Tudor - Ionel Dancă (PNL), replici aprinse. "Numai fanii lui Băsescu fac lucrul ăsta"

Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL, a avut un dialog mai aprins cu jurnalistul Radu Tudor, la Antena 3. 

"A fost o bătălie pe interese imobiliare mai degrabă decât problema comunicării cu Bruxelles-ul" a spus Ionel Dancă, în contextul unei discuții despre spitalele regionale, la Antena 3, în emisiunea "Punctul de întâlnire", imediat taxat de Radu Tudor, realizatorul emisiunii, care i-a spus: "Această bătălie este transpartinică și sunt șmecheri de la PSD și de la PNL care au aceleași interese când e vorba de vândut terenurile pentru spitalele regionale". 

[citeste si]

"Nominalizați, cine are interesul de la PNL să nu se facă spitalele regionale?" a continuat Dancă. "Baronii locali", a răspuns Radu Tudor. "Spuneți cine și veniți cu probe" a continuat Dancă. El a adăugat că "din 2012 nu mai e PNL la guvernare, dacă tot el e de vină că în ultimii șase ani nu s-a făcut nimic...".

"PNL de formă la guvernare în vremea USL/ Regretăm alianța aceea"

"Stați puțin, că are pauză de memorie dl Dancă" a subliniat Radu Tudor, care l-a întrebat cine a câștigat alegerile în 2012. "Stați un pic, dom‘ne, că era USL, era altă poveste, nu era PNL care conducea Guvernul", a continuat Dancă. El a adăugat că "PNL a fost scos de la guvernare, pentru că eram de formă acolo, de aceea regretăm alianța aia". 

"Numai fanii lui Traian Băsescu fac lucrul acesta"

Radu Tudor a sesizat: "Regretați alianța aceea? Să știți că numai fanii lui Traian Băsescu fac lucrul ăsta". "Și noi, PNL, regretăm acea alianță care nu ne-a adus un beneficiu." a subliniat Dancă, adăugând că "USL a fost creat ca să câștige alegerile, apoi PNL a fost ținut la guvernare numai de formă". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel