Radu Tudor: Firea a zis că face sesizare împotriva lui Ciuvică

Radu Tudor a spus că a primit un mesaj de la Gabriela Firea prin care a transmis că vrea să facă o sesizare împotriva lui Mugur Ciuvică.

”Gabriela Firea tocmai mi-a dat un mesaj. Mi-a spus că respinge toate acuzațiile făcute de Mugur Ciuvică în această emisiune. Gabriela Firea a precizat că nu are niciun fel de consilier de genul celor menționați de Mugur Ciuvică, adică Gabriel Oprea sau generalul SRI Ciocârlan. Mi-a mai scris că va face o sesizare în privința celor afirmate de Mugur Ciuvică”, a zis jurnalistul la Antena 3 care a menționat: ”Am cerut dovezi, iar Mugur Ciuvică mi-a spus că informația este pe surse. Așa este în războiul politic”.

Scrisoare pentru Firea

O scrisoare deschisă în care este exprimată susţinerea pentru primarul general Gabriela Firea şi pentru proiectele acesteia a fost semnată, joi, de cei 24 de consilieri municipali ai PSD.

Potrivit viceprimarului Aurelian Bădulescu, scrisoarea deschisă este adresată conducerii, dar şi celorlalţi membri ai Partidului Social Democrat.

"Nimic din ceea ce solicităm pentru Bucureşti şi pentru bucureşteni nu este în detrimentul altor localităţi sau al altor oameni. Din contră, doamna Firea a militat, atât de la nivelul funcţiei de vicepreşedinte al PSD, cât şi alături de ceilalţi primari din Asociaţia Municipiilor din România, pentru rezolvarea unor probleme generale ale administraţiei publice locale, cum ar fi de exemplu măsurile compensatorii pentru echilibrarea bugetelor sau modificările Legii achiziţiilor publice şi ale Codului Administrativ. Înţelegem, în acest context, demersul politic al doamnei Firea şi, având convingerea că nu există o altă agendă ascunsă, o asigurăm de sprijinul nostru deplin. Noi nu suntem masă politică de manevră, ci suntem aici pentru a ne face datoria faţă de bucureşteni", se arată în scrisoarea deschisă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel