Radu Tudor, după protestele din SUA. "Planul loviturii de stat a eşuat. Trump ar trebui pus sub acuzare"

Radu Tudor - sursa: Facebook
Radu Tudor - sursa: Facebook

Jurnalistul Radu Tudor a reacţionat vehement după protestele din Washington, de pe 6 ianuarie. 

"Planul loviturii de stat orchestrat de Trump a eşuat. Congresul SUA îşi reia lucrările sub protecţia Gărzii Naţionale, Poliţiei Federale şi locale. Asediul înfiorător asupra democraţiei americane, condus de un individ extremist, cu certe apucături dictatoriale şi manifestări de instabilitate accentuată, va continua până pe 20 ianuarie.

Testul pentru instituţiile americane vine din interior, la fel ca în cazul lui Richard Nixon. Un lucru e cert: Trump ar trebui pus sub acuzare pentru orchestrarea unei tentative de lovitură de stat de tip sovietic. Răul făcut de el ieri va rămâne ca o tăietură făcută de un tâlhar pe obrazul unei bătrane doamne, asaltată şi ameninţată", a scris Radu Tudor pe Facebook. 

"Donald Trump, cel mai puternic agent al Rusiei"

Anterior, Radu Tudor afirmase că Donald Trump este agent sovietic. 

"MINERIADA DE LA #WASHINGTON

O pagină oribilă din evoluția politică a SUA. Așa ziși suporteri ai lui Donald Trump acționează exact ca minerii din Iunie 1990. Iau cu atac instituțiile democratice la instigarea unui președinte decerebrat. Tensiunea crește la Washington, iar sinistrul Trump e gata să incendieze America doar pentru iluzoria sa rămânere la Casa Albă. Așa se poate distruge o țară, din cauza unui singur individ bolnav de putere, paranoic și gata să ardă tot în jurul sau. La fel ca dictatorii pe care i-am văzut până acum.

America e leagănul democrației occidentale, o ancoră puternică alături de alți aliați europeni, garanţi ai libertății noastre. Sper ca această gravă instabilitate provocată să se stingă curând. Și Trump să primească imediat ce merită. Teamă îmi e însă că operaţiunea e bine orchestrată de Estul care l-a creat pe Trump. Și care a aplicat același pattern în Decembrie 1989, Martie 1990, Iunie 1990 și Septembrie 1991 și în România.

La făcut rău, ăștia din Est sunt al dracului de buni. După ce le-au atacat toate sistemele informatice, intelligence-ul Rusiei destabilizează din interior SUA prin acțiunile celui ce se dovedește cel mai puternic și influent agent al lor: sinistrul Donald J. Trump", a mai scris jurnalistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel