Radu Tudor, dezvăluiri de ultimă oră: Pe surse, am auzit că Zgonea va fi liderul PSD

Radu Tudor, jurnalist Antena 3, a dezvăluit, în ediţia de luni a emisiunii "La Ordinea Zilei", că a auzit, pe surse, cine urmează să preia președinția Partidului Social Democrat. 

După ce Victor Ponta a decis să se retragă de la conducerea PSD, interimatul este asigurat de numărul doi în partid, Rovana Plumb, președintele Consiliului Național. Situația actuală din PSD lasă loc speculațiilor privind viitorul președinte al celui mai mare și mai disciplinat partid de pe scena politică din România, mai ales în contextul în care coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, spune că PSD nu are președinte interimar.

Replici Rovana Plumb-Liviu Dragnea. Gabriela Firea: Este un lucru riscant

Radu Tudor a dezvăluit, luni, că a aflat, pe surse, că preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, ar fi bătut palma cu Valeriu Zgonea, preşedinte al Camerei Deputaţilor, să preia şefia partidului.

"Informaţia de ultimă oră este că Dragnea a bătut palma cu Zgonea ca Zgonea să fie următorul preşedinte al PSD. Dragnea nu poate fi preşedinte, pentru că are nişte probleme în justiţie. Deci Zgonea cu Dragnea au bătut palma, ca Zgonea să fie şef al PSD."

Potrivit jurnalistului Antena 3, ar mai exista și un alt zvon, potrivit căruia și Şerban Nicolae s-ar pregăti să intre în cursa pentru șefia PSD.

"Încep meciurile interesante. Când să se pregătească şi ei pentru alegeri, au de reglat nişte meciuri interne", a mai spus Radu Tudor.

Comitetul Executiv al PSD, convocat miercurea viitoare. Ce spun Rovana Plumb și Liviu Dragnea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel