Comitetul Executiv al PSD, convocat miercurea viitoare. Ce spun Rovana Plumb și Liviu Dragnea

Comitetul Executiv al PSD a fost convocat pentru miercurea viitoare.

"Trebuie un Comitet Executiv, se face un Comitet Executiv săptămâna viitoare, care stabileşte calea de urmat. De ce atâta furtună într-un pahar cu apă? Nu am înţeles", a afirmat coordonatorul politic al social-democraţilor, întrebat dacă în cadrul reuniunii coaliţiei de guvernare s-a discutat şi despre problema interimatului la conducerea PSD.

De asemenea, întrebat dacă, în prezent, Rovana Plumb este preşedintele interimar al PSD, Dragnea a spus: "Am discutat de atâtea ori subiectul acesta, nu mai vreau să facem analiză pe Statut".

CITEȘTE ȘI: Ședință coaliție guvernare. Victor Ponta, prezent: Am fost invitat

"CEx-ul va hotărî calea de urmat, este important. Rovana Plumb este preşedinta Consiliului Naţional, are atribuţii clare stabilite prin Statut, a avut de la Victor Ponta o delegare de atribuţii corectă. Până miercurea viitoare...", a spus coordonatorul politic al PSD.

În opinia sa, ideea de echipă, reafirmată de Victor Ponta, este una perfect valabilă. "Este un adevăr ştiut demult în partid. În PSD s-a lucrat tot timpul în echipă. Îmi aduc aminte că am făcut echipă cu Victor Ponta vreo cinci ani şi jumătate şi nu a fost foarte rău", a mai declarat coordonatorul politic al social-democraţilor.

Rovana Plumb: Pe 15 iulie, Biroul Permanent Național. Miercurea viitoare, Comitetul Executiv

"Toate lucrurile s-au lamurit. Vom avea Birou Permanent National miercurea aceasta, la ora 15.00, iar saptamana viitoare va fi convocat Comitetul Executiv tot in ziua de miercuri", a precizat Plumb.

Întrebată dacă în acest moment este președinte interimar al PSD, Rovana Plumb a răspuns:

"Conform statutului în baza căruia s-a emis decizia de conducere interimară în persoana președintelui Consiliului Național, da. Biroul Permanent a fost consultat încă de acum trei săptămâni, când a intrat în vigoare decizia emisă de către președintele partidului".

CITEȘTE ȘI: Replici Rovana Plumb-Liviu Dragnea. Gabriela Firea: Este un lucru riscant

Plumb a mai susținut că declarațiile pe care le-a făcut Liviu Dragnea, care a contrazis-o pe tema interimatului la șefia PSD și a solicitat cât mai repede Comitetul Executiv, arată că acesta se preocupă de situația partidului.

"Vreau sa vă asigur că lucrăm în echipa așa cum am lucrat și până acum".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel