Radu Tudor, despre extremiștii islamiști: "Debandadă, pledoarie pentru crimă..."

Captură Antena 3
Captură Antena 3

Radu Tudor a comentat, marți seara, la emisiunea "La Ordinea Zilei" de la Antena 3, modul în care vede acțiunile extremiștilor fundamentaliști-islamici.

Dana Grecu i-a prezentat un caz în care membri ai grupului terorist Stat Islamic au executat, într-o piaţă din oraşul irakian Mosul, 13 băieţi "vinovaţi" că au vizionat un meci de fotbal
    
Cei 13 copii au fost găsiţi vinovaţi că au urmărit la televizor meciul de fotbal între selecţionata Irakului şi cea a Iordaniei, desfăşurată în cadrul Cupei Asiei.
    
Execuţia extrajudiciară a avut loc pe 12 ianuarie, dar informaţiile au fost făcute publice abia acum.
    
Cei 13 băieţi au fost capturaţi în cartierul Al-Yarmuk din Mosul, o zonă aflată sub controlul organizaţiei teroriste Stat Islamic în Irak şi Siria (SIIS). Un tribunal improvizat al reţelei teroriste a stabilit că cei 13 copii au încălcat Legea islamică (Sharia) prin urmărirea meciului de fotbal.
    
Copiii au fost adunaţi într-o piaţă publică din Mosul şi au fost executaţi prin împuşcare, sub privirile rudelor şi localnicilor. În plus, cadavrele au fost lăsate câteva ore în stradă, pentru a servi ca exemplu.

Citește și: Mesajul primit în direct de Dana Grecu. Replica lui Radu Tudor 

Astfel, Radu Tudor și-a exprimat punctul de vedere cu privire la acest subiect.

"Astfel de crime se produc în lumea islamică de foarte mult timp, genul acesta de orori au existat și în Afganistan, există și în Pakistan. Sunt zone unde crima este la rang de politică de stat. Mă rog, un stat nu așa cum îl înțelegem noi, și anume cu autoritate, cu lege, cu democrație. Ci pur și simplu o debandadă, o pledoarie pentru crimă, pentru tot felul de lucruri inacceptabile în lumea civilizată", este de părere jurnalistul.

"Ceea ce arată această știre este că și musulmanii sunt, la rândul lor, victime ale demenței extremiste teroriste fundamentalist-islamice, la fel ca și creștinii, la fel ca și evreii. (...) 90% din victimele extremiștilor și teroriștilor islamici sunt proprii lor co-religionari. Îi aruncă în aer, îi măcelăresc...", a mai spus Radu Tudor la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel