Radu Tudor, despre dubla măsură a lui Orban: PNL, PSD, USR, UDMR, treceți la vot pentru țară! Istoria nu vă va ierta

Radu Tudor a transmis un mesaj după ce Ludovic Orban a anunțat marți, în plenul Camerei Deputaților, că se retrage din grupul parlamentar al PNL. El a spus că își va continua activitatea ca parlamentar neafiliat. 

„Îl urmăresc de ani buni, ca jurnalist, pe Ludovic Orban. Un liberal, fără doar și poate. Unul mai conservator, apropiat de valorile anilor '90. Mai puțin ancorat în prezent. Am apreciat mereu anduranța lui și răbdarea de a deveni și el, cândva, președintele PNL. I s-a întâmplat. Va rămâne în istorie. Ceea ce nu pot să nu remarc este dubla lui măsură. Acum reproșează lui Cîțu și celor din PNL dialogul cu PSD. Într-un moment când mor mai mulți români decât mureau pe zi în al 2 lea Război Mondial. Ar fi, așadar, în interesul direct al țării un dialog cu PSD și cu USR, în speranța unui guvern funcțional, care să stopeze evoluția horror de sute de morți pe zi”, a scris, marți după-amiază, Ludovic Orban pe contul de Facebook.

„Când interesul personal al lui Ludovic Orban a cerut-o, a bătut palmă cu PSD, a îmbrăcat geaca roșie cu trandafir și s-a îmbrățișat cu Liviu Dragnea. Doar ca să prindă un loc eligibil și să fie parlamentar. Atunci, PSD & Dragnea erau buni. Acum, PSD e rău pentru a scoate țara din mare necaz. Orice soluție politică este acum infinit mai puțin compromițătoare decât obiectivul ratat de a opri acest tsunami al morții și al spitalelor sufocate. Nu stânga și dreapta trebuie să fie acum criteriul. Măcar în al 13 lea ceas, lăsați politică deoparte și treceți toți la vot pentru țară - PNL, PSD, USR, UDMR și alții. Istoria nu vă va ierta bilanțul acestor zile dacă nu faceți asta”, a conchis Radu Tudor.

 

Ludovic Orban se retrage din grupul parlamentar al PNL, rămâne neafiliat

Ludovic Orban a anunțat marți, în plenul Camerei Deputaților, că se retrage din grupul parlamentar al PNL. 

Motivul plecării este, spune Orban, faptul că nu-și poate respecta angajamentele luate în campania electorală față de cetățeni. „Nu am altă soluție pentru a fi consecvent fata de cetățenii români care mi-au acordat încrederea decât de a mă despărți, sper temporar, de colegii mei. Ceea ce s-a întamplat în ultimile patru luni depășește orice imaginație”, a spus Ludovic Orban, care a invocat o confuzie politică artificială care a dus la ruperea coaliției de guvernare și a generat „circ politic”.

„PNL trebuie să se întoarcă cu fața la cetățean și cu spatele la chiriașul de la Cotroceni... Am construit o coaliție, dar acum nu mai avem nimic. Cel care trebuie să stea la cârmă pescuiește acum sau a fugit la ski. Rămân același om și nu pot să accept ca un partid să își bată joc de istoria sa, de înaintașii săi, să refuze să continue acest proiect de a dezvolta România”, a mai spus Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel