Radu Tudor: Cum s-a sinucis Băsescu în anul al nouălea

Radu Tudor 2
Radu Tudor 2

Jurnalistul Radu Tudor susține, pe blogul personal, că președintele Traian Băsescu s-a sinucis în anul al nouălea de mandat. Jurnalistul subliniază că "mult va mai avea de tras Băsescu în viitor pentru această imensă prostie". 

Radu Tudor întreabă: Sunteți convinși că în cazul în care cineva din USL (PSD, PNL, PC) săvârșea faptele lui Băsescu, era deja arestat de procurorii DNA și avea toate convorbirile telefonice în presa băsistă? Dacă cineva folosea angajați ai statului pentru sporirea averii lor private, dacă dădea un telefon la guvern să fie menținut în funcție un anume șef de bancă și dacă primea un milion de euro de la banca de stat pentru șeful căruia intervenise".

Jurnalistul a continuat: "Vă e clar că nu se mai afla în libertate și Băsescu rupea lanțurile hoției în direct la 18:30 în mod repetat despre infractorii din USL?". Radu Tudor precizează că "fiind vorba despre el (n.r. Băsescu), familia lui și apropiații lui, procurorii se fac că nu vad. Ba mai mult, unii participă cu acțiuni judiciare ale statului la sporirea averii private a boss-ului lor".

Jurnalistul Radu Tudor a conchis: "Mult va mai avea de tras Băsescu în viitor pentru această imensă prostie făcută în al 9 lea an de mandat. Am spus de fiecare dată că nu e inamic mai puternic pentru Băsescu decât el însuși. Acest harakiri o demonstrează cu prisosință".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel