Radu Tudor, către Augustin Zegrean: "Amice, ești idiot?!"

Jurnalistul Radu Tudor s-a arătat indignat, pe blogul său, de declarația lui Augustin Zegrean de miercuri dimineață cu privire la noul Guvern. 

[caption id="attachment_421969" align="alignleft" width="310"] Foto: antena3.ro[/caption]

"Una din cele mai triste figuri ale societății românești, președintele Curții Constituționale Augustin Zegrean (fost parlamentar PD, numit în funcție de Traian Băsescu) a declarat în această dimineață în legătură cu noul guvern Ponta: “Să nu ne grăbim. Ce, Belgia n-a avut guvern un an și jumătate și se pare că le-a mers mai bine?”. Preiau și eu celebra replică din Caragiale și-l întreb pe Zegrean : <<Amice, esti idiot?!>>", a scris Radu Tudor, pe blogul său.

Președintele CCR a declarat, miercuri, că "Vedeţi că au fost ţări care... De exemplu, Belgia, un an jumătate nu a avut Guvern şi se pare că a dus-o mai bine în perioada aia" și a adăugat că "Este o situaţie absolut nouă, astfel de situaţii nu am mai avut. Sigur, am să vă spun imediat ce stabilim un termen. Săptămâna aceasta, zilele sunt toate pline. Astăzi avem şedinţă de la 10.00, mâine avem şedinţă toată ziua. Vineri, în general, nu se ţin şedinţe. Or, nu putem până vineri. Nu ştiu cum am putea vineri să stabilim. Ar trebui să şi citim dosarul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel