Radu Tudor: Băsescu, speculant. Nu vrea dizolvarea Parlamentului

Jurnalistul Radu Tudor susține că președintele Traian Băsescu nu este interesat de dizolvarea Parlamentului propriu-zis, din adversitate față de USL. Interesul președintelui este dizolvarea Comisiei Nana cu privire la terenul familiei prezidențiale de la Călărași. În acest sens, tot ce poată să facă președintele este să speculeze greșelile USL. 

Traian Băsescu a declarat, joi, la Adevărul Live, că Legea amnistiei și grațierii și Codul Penal sunt de natură să ducă la dizolvarea Parlamentului.

Radu Tudor a opinat, pe blogul personal: "Este limpede că Traian Băsescu speculează greșeala politică a USL în interes personal. Băsescu nu vrea dizolvarea Parlamentului doar din adversitate politică față de USL, ci pentru că odată cu dizolvarea acestui legislativ ar dispărea și comisia de anchetă a afacerii Nana, în care familia prezidențială a luat 300 de hectare printr-un credit “prietenos” de 1.000.000 Euro de la CEC, banca statului. Pentru această afacere, Băsescu a folosit și angajații Administrației Prezidențiale, lucru ce ar putea fi dovedit drept trafic de influență și abuz în serviciu. Evident, nu de către DNA".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel