Radu Tudor: Avem două eșecuri majore ale PNL/ Elena Cristian: Nu își asumă. Se fac de râs

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Elena Cristian, redactor șef DC Business, și jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, au vorbit despre eșecurile din ultima perioadă ale Partidului Național Liberal.

Jurnalistul Radu Tudor a vorbit în emisiunea ”Punctul de întâlnire” despre eșecurile PNL-ului din ultima perioadă. 

”Eșecurile sunt din zona constituțională, aș spune periculoase pentru numărul foarte mare de juriști din PNL. Schimbarea conducerilor TVR și Radio România a picat la CCR, iar cei de care voia să scape PNL s-au întors în funcție și votul privind demiterea Avocatului Poporului, la fel, a fost declarat neconstituțional. Avem două eșecuri majore”, a subliniat Radu Tudor. 

”Nu își asumă. Sper să-și dea seama că se fac de râs”

Elena Cristian, redactor șef DC Business, a intervenit marți seara în direct la Antena 3, unde a comentat eșecul repetat al PNL-ului la Curtea Constituțională. Întrebată cum vede demersul celor din PNL, Elena Cristian a răspuns: 

”Trist este că nu își asumă aceste eșecuri. Nu au ieșit să și le asume, să spună ce s-a întâmplat acolo, de ce au făcut-o. Eu cred că este o bătălie pentru funcții și cred că nici nu s-au gândit când au făcut astfel de demersuri. Nu se așteptau să se ajungă la o astfel de decizie. Am văzut că singurii care și-au asumat o astfel de decizie au fost cei de la UDMR. Au recunoscut că a fost un eșec și surse din interiorul partidului ne spun că va fi un nou demers. Eu sper să nu se mai întâmple și sper să își dea seama că se fac de râs”. 

Elena Cristian, ”de-a dreptul șocată”

Elena Cristian, redactor-șef DC Business, a comentat și ceea ce s-a întâmplat, astăzi, în Parlamentul României, la votul pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

"Am fost de-a dreptul şocată că nu a trecut moţiunea de cenzură pentru că l-am auzit, aseară, pe domnul Stănescu spunând că negociază toată noaptea şi că sunt şanse foarte mari ca această moţiune să treacă. Lăsând gluma la o parte, nu a fost o surpriză pentru mine”, a declarat Elena Cristian.

Moțiunea de cenzură "România eşuată. Recordul fantastic al guvernului Cîţu", inițiată de 156 de deputaţi şi senatori PSD, a picat, astăzi, cu 201 voturi.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: Dezbatere moțiunea de cenzură. Elena Cristian: Au fost momente penibile pentru Parlamentul României

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel