Dezbatere moțiunea de cenzură. Elena Cristian: Au fost momente penibile pentru Parlamentul României

Sursa foto: Facebook Elena Cristian
Sursa foto: Facebook Elena Cristian

Elena Cristian, redactor-șef DCBusiness, a comentat ceea ce s-a întâmplat, astăzi, în Parlamentul României, la votul pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

"Am fost de-a dreptul şocată că nu a trecut moţiunea de cenzură pentru că l-am auzit, aseară, pe domnul Stănescu spunând că negociază toată noaptea şi că sunt şanse foarte mari ca această moţiune să treacă. Lăsând gluma la o parte, nu a fost o surpriză pentru mine. Nu ştiu dacă domnul Stănescu a negociat toată noaptea sau nu a negociat, dar calculele erau făcute. Foarte mulţi dintre membrii PSD nu se aşteptau să treacă această moţiune. A fost un exercițiu de imagine şi e normal să fie aşa. Opoziţia trebuie să facă şi astfel de lucruri. Nu se aştepta să dărâme Guvernul", a spus Elena Cristian, în emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

"Au fost momente penibile pentru Parlamentul României"

Cât despre dezbaterea care a avut loc, astăzi, la moțiunea de cenzură, aceasta a mai spus: "Mă gândeam că nu se va putea coborî mai jos decât acum ceva ani, cu USR, însă am văzut-o pe doamna Șoșoacă, astăzi, şi mi-am dat seama că se poate şi mai jos. Sper să nu se poată şi mai jos de atât pentru că au fost momente penibile pentru Parlamentul României şi îmi doresc să nu mai văd astfel de momente acolo. Orice dezbatere este bună. Aş prefera să fie o dezbatere cu argumente. Nu am văzut argumente nici la Florin Cîțu. A venit şi a spus "economia merge". Hai să vedem pe cine crede cel de acasă. Trebuia să vină cu argumente, cu date.

Ce m-a surprins este că, deşi vrea să îl remanieze pe ministrul Finanţelor şi a spus în repetate rânduri că va face asta, direct sau indirect, singurul cu care s-a lăudat a fost Ministerul Finanţelor, spunând ce date minunate sunt acolo, cât de bine merge colectarea, cât de bine merge economia şi cât de bine ne poziţionăm din acest punct de vedere. Nu mai ştiu ce să înţeleg. Ori este bun ministrul de Finanţe, ori nu este bun? A fost o dezbatere fără substanţă. Nu m-a convins nimic din ceea ce s-a spus, nici de o parte, nici de cealaltă".

Moțiunea de cenzură "România eşuată. Recordul fantastic al guvernului Cîţu", inițiată de 156 de deputaţi şi senatori PSD, a picat, astăzi, cu 201 voturi.

Vezi și: Moțiunea de cenzură. Orban - Grindeanu, replici acide: "Ești ca un tulburel oțetit" / "Exemplele nu pot fi decât despre băutură"

VOT moțiune cenzură. Șoșoacă face scandal în Parlament. Orban, apel: Faceți ceva!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel